Honlap
Hűtéstechnika PDF Nyomtatás E-mail

Tervezésben a hűtés és klímatechnika ma már kulcsfontosságú. A globális felmelegedés hatásai mára igen érzékelhetően jelentkeznek, így tervezésben a szabványos előírásokat erősen követnünk kell, olykor még nagyobb követelményeket szükséges támasztani az elvi rendszerek kialakításával szemben, hogy ne üzem közben derüljenek ki az esetleges hiányosságok.

 Cégünk szerencsés helyzetben van, hiszen tevékenységünk nem csak tervezésben, de kivitelezésben is jelen van. A rendszerek gyakorlati ismerete elengedhetetlen egy jó terv elkészítésében. A rendszer jártasság, gyakorlati tapasztalatok, referencia munkák mind-mind azt eredményezi, hogy terveink megállják a helyüket, nem csak a rajzasztalon, hanem az életben is működő rendszerekben.

Cégünknél tervezhető hűtés- és klímatechnikai rendszerek:
- folyadékhűtők;
- mennyezeti, oldalfali és parapett fan coil-ok, 2 és 4 csöves is; 
- VRV rendszerek;
- légkezelő központok hűtő kalorifer egységek;
- mennyezeti és oldalfali split klímarendszerek;
- technológiai hűtés;
- mobil- és ablakklímák;
- téli friss levegős bekeverés;
- álmennyezet hűtés.

A tervezési munkálatokat cégünknél bevezetett tárgyalási / tervezési napló dokumentálása mellett tudjuk vállalni. Ezen dokumentáció rögzíti a terv aktuális állapotát, a tervező és megbízó feladatait, az eddig elvégzett munkát és érvényesítését. Így a tervezés folyamata fázisokra osztható, jobban áttekinthető és minimalizálható az áttervezési munkálat.

Cégünknél alapelveként fontos, hogy tervezési munkánkat is hatékonyan végezzük és  vevőnk / megrendelőnk elégedett legyen.